Де знайти місце для розвитку у новій професії? Ласкаво просимо, ти вже тут

Останнi новини:
SEO-інструменти для початківців: як Netpeak Checker спрощує процес лінкбілдингу

Відсутність дієвої стратегії лінкбілдингу може призвести до того, що сайт залишиться непомітним серед конкурентів і приноситиме малу кількість клієнтів, а то й не приноситиме зовсім. Для ефективного розвитку бізнесу важливо не нехтувати цим інструментом SEO-просування, а пробувати вижати з нього максимум.

У цій статті ми розглянемо основні метрики, на які варто звертати увагу під час підбору сайтів-донорів для закупки посилань, а також з’ясуємо як у цій справі може допомогти програма Netpeak Checker.

Читати історію
Навчання під час блекаутів — місія здійснена. Як підготуватися тобі та як підготувалися ми

Зима близько. А отже можливий брак електропостачання та флешбеки у минулий рік, коли графік відключень стане основною інструкцією, за якою ми плануватимемо життя, а вечері при свічках перетворяться у буденність.

Блекаут точно не має стати перешкодою навчанню та роботі, якщо заздалегідь підготуватися й врахувати всі можливі ризики.

Читати історію
ASO-спеціаліст: хто це та як ним стати

Торік користувачі завантажили понад 255 мільярдів мобільних застосунків. А могли б про них навіть і не дізнатись, якби не ASO-фахівець, який привертає увагу якомога більшої кількості користувачів й виділяє продукт серед тисячі інших.

Що потрібно, щоб ним стати – читай у статті.

Читати історію
Лінкбілдер. Як розпочати шлях в SEO без досвіду?

Діджитал-професія із низькою конкуренцією та порогом входу – це не міф, а лінкбілдер.

Як цей фахівець допомагає залучати клієнтів в інтернеті та чому тут на старті важливіші твої персональні якості – дізнавайся зі статті

Читати історію
Словник бізнес-аналітика: 30 англійських термінів, які необхідно знати

Знання англійської відкриває нові кар'єрні можливості, а для багатьох професій — це абсолютний must have.

Читати історію
«Можна ваш телефончик? Мені за це заплатять». Чим займається лідогенератор

Діджитал-сфера розвивається зі скаженою швидкістю й продукує не тільки технологічні винаходи, а й нові професії. Їх не викладають у ВНЗ. Вони зʼявляються через нові вимоги та виклики ринку.

Наприклад, лідогенератор – професія, яку можна опанувати за 1,5 місяця з нуля. Чому цей фахівець потрібен компаніям та як ним стати – читай у статті.

Читати історію